Acer Aspire P3 – мъдро решение на добра цена

Поради факта, че живеем в забързани времена не ни остава време да седнем пред настолния компютър вкъщи, за да свършим някоя работа или просто да си поиграем. Това наложи да се вгледаме в мобилните технологии като смартфони, таблети и лаптопи, които ни помагат да носим машината навсякъде, където ходим и да я използваме при необходимост.

Ставаме свидетели на мнозина млади и възрастни употребяващи интернет и тези хора не могат да си представят нито минута без любимите им социални мрежи, имейл и така нататък.

Acer е производител на иновативни технологии благодарение, на които потребителите ще бъдат максимално улеснени при носене на компютъра в джоба и лесната му връзка с всякакви външни устройства от типа на монитори, клавиатури, мишки, стерео колони и др. Освен това благодарение на добрите си продукти и креативните реклами, все повече хора се замислят “Защо трябва да купим Acer от Notebоок.bg?”

И така, да попитаме и ние “Защо трябва да купим Acer Aspire P3?”

Aspire P3 изглежда като таблет, но тайванската компания се е погрижила, той да притежава всичко необходимо за един бизнес лаптоп работещ под операционната система Windows 8.
Хибридът между стилен таблет и компютър се продава със специален калъф, който в затворено положение наподобява на класическа кожена папка. Теглото на машината е 552 гр. макар, че потребителите се надяваха да е малко по-ниско. Въпреки всичко носенето на това бижу ви придава стил и десетки възможности за комуникация, което е и предназначението му.
acer aspire p3 поглед отблизо
В комплекта на мобилния компютър ще откриете клавиатура, която се свързва посредством Bluetooth технологията, а също и устройство за зареждане, два броя преходници micro USB to USB и micro HMDI to VGA. Всички тези неща помагат да получите пълна свързаност с всякакви добавки включително и външен монитор.

Вижте още детайли за Acer Aspire P3 и се замислете защо трябва да го купим от Ноутбук.БГ

По повод дизайна на Acer Aspire P3 можем да напишем само добри думи. От ляво на корпуса са поставени вграден микрофон, HMDI и USB 3.0 портове, както малка дупка, от която да рестартирате устройството при необходимост. За целта разбира се ще е нужна малка игличка.

В дясно се намира бутона за пускане и изключване на машината и портове за външни слушалки и колонки. Там е и плъзгащото се копче за увеличаване и намаляване на звука. В долната част са разположени високоговорителите, докато отгоре има вентилаторни отвори, които подпомагат добрата работа на процесора Intel Core i5.

Малката забележка, за която стана дума и по-горе в статията е теглото от 552 грама, но то е простено предвид дължината на дисплея, която е 11.6 инча с впечатляващата резолюция 1366 х 768 px. По отношение на звука, той е на добро равнище от гледна точка на силата и идва от двете колони в долната част на корпуса. Видео картата на Aspire P3 е Intel HD Graphics 4000, който е напълно достатъчен за произвеждане на добра картина.

Литиево йонната батерия на мобилното изкушение има капацитет от 5280 mah и издържа над четири часа в режим на работа. Разбира се, към основния комплект е добавено и зарядно устройство (PA-1650-80).

Това бяха подробните характеристика на , които могат да изкушат почти всеки да се замисли Защо трябва да купим Acer Notebook?

В обобщение можем да кажем, че Acer Aspire P3 е един чудесен помощник при работата с мултимедийни приложения и не само. За цената си той е едно мъдро решение в полза на потребителите.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: